ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Είναι η εξέταση των ενδοκοιλιακών οργάνων που γίνεται με μια λεπτή κάμερα που τοποθετείται μέσα από μία τομή 1 εκ. διαμέσου του ομφαλού.

Η λαπαροσκόπηση γίνεται με γενική αναισθησία

Η λαπαροσκόπηση δίνει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου των ενδοκοιλιακών οργάνων που περιλαμβάνουν τόσο τα έσω γεννητικά όργανα της γυναίκας όσο και τα υπόλοιπα εσωτερικά όργανα του ανθρώπινου σώματος.

Η Υστεροσκόπηση (σκοπέω-ώ την ύστερα, παρατηρώ δηλ. την μήτρα) είναι μία μέθοδος εξέτασης-παρακολούθησης της ενδομητρικής κοιλότητας, του εσωτερικού δηλαδή της μήτρας, με τη βοήθεια ενός ειδικού λεπτού τηλεσκοπίου που εισάγεται στο εσωτερικό της μήτρας μέσω του κόλπου και του τραχήλου.

Έχει εφαρμογή και ένδειξη στα πλαίσια της διερεύνησης μιάς μεγάλης ομάδας γυναικολογικών προβλημάτων, όπως αιμορραγίες της μήτρας, πολύποδες, ινομυώματα, συμφύσεις ενδομητρίου, υπογονιμότητα καθώς και στα πλαίσια διερεύνησης αιμορραγιών στην εμμηνόπαυση ή τυχαίου ευρήματος πεπαχυσμένου ενδομητρίου σε υπερηχογραφικό έλεγχο για τον αποκλεισμό του καρκίνου του ενδομητρίου σε συνδυασμό πάντοτε με την θεραπευτική απόξεση.

Η υστεροσκόπηση πραγματοποιείται τόσο διαγνωστικά για τον αποκλεισμό παθολογίας του εσωτερικού της μήτρας όσο και θεραπευτικά για να δώσουμε λύση στο "πρόβλημα" και να το θεραπεύσουμε

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο και λάβετε τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τα νέα του ιστότοπου μας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα νέα που αφορούν όλα τα γυναικολογικά θέματα με την προσωπική επιμέλεια του Γυναικολόγου Ιωάννη Καλογήρου

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ    12:00 - 20:00 (Αθήνα)
ΤΡΙΤΗ  10:00 - 18:00 (Αθήνα)
/ 15:00-20:00 (Π.Φάληρο)
ΤΕΤΑΡΤΗ  12:00 - 20:00 (Αθήνα)
ΠΕΜΠΤΗ  12:00 - 20:00 (Αθήνα)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00 - 18:00 (Αθήνα)
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Υπολογισμός Τοκετού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Βασ.Σοφίας & Δ. Αιγινήτου 4
    Αθήνα, (Στ.Μετρό Μέγαρο Μουσικής) 


  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  210 7220629

  Μαίες: 6971909090, 6983200800

  FAX: 2107245425